Takuut ja palvelu (valitus)

Bucken Sweden AB sitoutuu kantamaan vastuun tuotteen toiminnasta. Takaamme:

- 1 vuoden takuu normaalilla käytöllä.
- 3 kuukauden takuu kaupallisella, ammattilaisella, vuokraustavoitteellisella tai vastaavalla käytöllä.
- 3 vuoden valitusoikeus alkuperäisestä viasta, joka on ollut olemassa toimituksesta lähtien.

Takuu- ja reklamaatioaika alkaa kulua tuotteen ostopäivästä. Säilytä ostoasiakirja, se on takuutodistuksesi. On suositeltavaa, että tarkistat tuotteen heti sen saavuttua varmistaaksesi sen olevan oikea ja virheetön. Ennen kuin reklamoit, sinun tulee varmistaa, että tuotteessa oleva vika ei ole vain käsittelyvirhe. Jos ainakin KAHDELLA tuotteella on sama ”ongelma”, voi tämä johtua käyttövirheestä, tai sitten tuote on suunniteltu toimimaan niin. Tarkista ohjekirjasta vielä kerran, tai ota yhteyttä asiakaspalveluun niin me autamme.
Palautettavat vialliset tuotteet tulee käsitellä ja pakata ikään kuin ne olisivat virheettömiä. Sinä kuluttajana olet vastuussa pakkauksesta ja tuotteesta, kunnes saamme sen. Usein valituksen käsittelee kaksi eri teknikkoa, 1-5 arkipäivässä. Tuotteet, joissa on takuuseen kuuluva vika korjataan tai vaihdetaan vastaavaan tuotteeseen, jolla on vastaava toiminto tai suorituskyky. Halutessasi voit tilata meiltä myös yksittäisiä tavaroita/varaosia kuten esimerkiksi hanskaparin, akun jne., jotta kaikkea ei tarvitse ostaa uudestaan. Jos palautuksen syy on reklamaatio eikä vikaa pystytä todentamaan, joudut maksamaan 25 € + edestakaisen rahdin. Rahtikustannukset veloitetaan Postnordin hinnaston mukaan.

Takuu ei koske kun:

- Onnettomuudessa, käyttövirheessä ja hoito- ja toimintahuomautusten laiminlyöneissä.
- Vahingot tai virheet laiminlyönnin, epätavallisen käytön tai luonnottoman hajoamisen seurauksena.
- Rikkinäiset saumat, lumilukko, kaapelit tai kontaktit jos ne toistuvat usein (merkki laiminlyönnissä).
- Jos sarjanumero puuttuu valmistuspäivämäärästä (YY-MM).

Näin VALITAT tuotteesta:

1. Tarvitsemme KIRJALLISEN kuvauksen ongelmasta, jonka koet tuotteessa ENNEN palautusta, jotta tieto voidaan välittää teknologeille
2. Jos teknologit päättävät, käytä paluurahtiseteli, joka sinun olisi pitänyt saada tuotteen mukana tai jonka olet saanut asiakaspalvelusta. Liitä paluurahtiseteli pakettiin ja jätä lähetys Postnordin toimipisteeseen.
3. Palautus lähetetään alla olevaan osoitteeseen:

Bucken Sweden AB
Simonstorp 3
671 98 Gunnarskog
SWEDEN