Takuut ja palvelu (valitus)

Bucken Sweden AB sitoutuu kantamaan vastuun tuotteen toiminnasta. Takaamme:

- 1 vuoden takuu normaalilla käytöllä.
- 3 kuukauden takuu kaupallisella, ammattilaisella, vuokraustavoitteellisella tai vastaavalla käytöllä.
- 3 vuoden valitusoikeus alkuperäisestä viasta, joka on ollut olemassa toimituksesta lähtien.

Takuu- ja valitusaika alkaa tuotteen vastaanotto päivästä. On suositeltavaa, että tarkistat tuotteen sen saavuttua varmistaaksesi sen olevan oikea ja viaton. Ennen kuin teet valituksen, sinun tulee varmistaa, että tuotteessa oleva vika ei ole vain käsittelyvirhe. Jos kahdella kohteella on sama ongelma, voi se johtua käyttövirheestä, tai sitten tuote on suunniteltu niin. Lue mieluusti manuaali ylimääräinen kerta, tai ota yhteyttä asiakaspalveluun niin me autamme.
Vialliset tuotteet, jotka palautetaan, tulee pakata kuten tuote, joka on viaton. Sinä asiakkaana vastaat tuotteesta kunnes se saapuu meille. Valituksen tarkistaa yleensä kaksi teknologia, 1-5 päivässä. Tuotteet, joissa on takuuvika korjataan tai vaihdetaan vastaavaan tuotteeseen samalla toiminolla tai tarkoituksella. Toivottaessa voi tavaroita/varaosia kuten esimerkiksi hanska pareja, paristoja jne. tilata meiltä, jotta ei tarvitse ostaa kaikkea uudestaan. Jos palautussyy on valitus eikä vikaa pystytä osoittamaan, joudut maksamaan 25 € + Rahti meno-paluu. Rahtikustannukset veloitetaan Postnordin mukaan.

Takuu ei koske kun:

- Onnettomuudessa, käyttövirheessä ja hoito- ja toimintahuomautusten laiminlyöneissä.
- Vahingot tai virheet laiminlyönnin, epätavallisen käytön tai luonnottoman hajoamisen seurauksena.
- Rikkinäiset saumat, lumilukko, kaapelit tai kontaktit jos ne toistuvat usein (merkki laiminlyönnissä).

Näin VALITAT tuotteesta:

1. Tarvitsemme KIRJALLISEN kuvauksen ongelmasta, jonka koet tuotteessa ENNEN palautusta, jotta tieto voidaan välittää teknologeille
2. Jos teknologit päättävät, käytä paluurahtiseteli, joka sinun olisi pitänyt saada tuotteen mukana tai jonka olet saanut asiakaspalvelusta. Liitä paluurahtiseteli pakettiin ja jätä lähetys Postnordin toimipisteeseen.
3. Palautus lähetetään alla olevaan osoitteeseen:

Bucken Sweden AB
Simonstorp 3
671 98 Gunnarskog
SWEDEN