Palautus- ja vaihto-oikeus

Tarjoamme avoimet osto- ja vaihtooikeudet 60 päiväksi normaalihintaan myytäville tuotteille. Alennettuun hintaan myytävät tavarat sen sijaan ovat voimassa vain 14 päivän avoimen osto- ja vaihto-oikeuden. Nämä ehdot koskevat myös yrityksiä ja viranomaisia. Palautus- ja vaihtoaika alkavat päivänä, jona vastaanotat tuotteen. Kun käytät palautus- tai vaihto-oikeuden ei asiakaspalveluun tarvitse etukäteen ottaa yhteyttä.

Sinulla on oikeus tarkistaa tuote ja kokeilla sitä tiettyyn pisteeseen. Vaihdon/palautuksen yhteydessä sinulla kuluttajana ei aina ole oikeutta täyteen hyvitykseen. Jos tuotteessa näkyy käytön jälkiä, huolimatonta käytöstä, tupakan/parfyymin haju tai eläimen hiuksia, pitää Bucken Sweden AB oikeuden ottaa takaisinmaksusta pois tuotteen vahingoittumisen arvon verran. Pidämme oikeuden poikkeustapauksissa vähentää maksua paisuneiden ekstrakustannuksien vuoksi, jotka eivät lopullisesti johda valmiiseen kauppaan. Sellaiset maksun vähennykset lisätään tuotteen koko hintaan. Jotta saat tuotteen koko hinnan takaisin, saa tuotetta olla käytetty samalla asteella kuin fyysisessä kaupassa olevia tuotteita. Jos käytät palautusoikeuttasi, maksamme sinulle 14 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Takasin maksu tilillesi tapahtuu automaattisesti oston yhteydessä valitsemallesi maksutavalle.

Suosittelemme kovin, että käytät paluurahtisetelin, jonka saat tuotteen mukana. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun, jos et ole saanut ennakkoon maksettua palautusluetteloa ja lähetämme sinulle sen. Näin voimme helposti seurata pakettiasi, kunnes se saapuu varastoomme. Sinun täytyy asiakkaana itse maksaa palautus. Jos käytät palautuksessa maksettua palautusrahtiseteliä, veloitamme sinulta 8 € palauttaessa Ruotsissa. Palauttaessa Ruotsin ulkopuolelta, veloitetaan 15 €. Rahat vähennetään palautetuista rahoista. Kun muutat kokoa, et maksa mitään, se on ilmainen, jos pidät tilaamasi tuotteen vihdoin.

Jos sinun on täysin välttämätöntä valita toinen rahtiyhtiö kuin Postnord, täytyy palautus lähettää YRITYSPAKETTINA alla olevaan osoitteeseen.

Bucken Sweden AB
Simonstorp 3
671 98 Gunnarskog
SWEDEN

Näin VAIHDAT tuotteesi (koon vaihto):

1. Kirjoita pakkausseteliin mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Lisää pakkausseteli pakettiin, vaihdettavan tuotteen kanssa. Koon vaihdon yhteydessä ei tarvitse palauttaa tuotteen mukana tulleita varusteita, esimerkiksi Laturi, paristot, laukku, manuaali jne.
2. Käytä paluurahtiseteli, joka sinun olisi pitänyt saada tuotteen mukana tai jonka olet saanut asiakaspalvelusta. Liitä paluurahtiseteli pakettiin ja jätä lähetys Postnordin toimipisteeseen.
3. Ota suosiolla ylös Paketti-ID, joka on palautusrahtisetelissä, tai säästä kuitti, jotta voit itse seurata pakettia. Vaihto kestää noin 5-10 päivää lähetyksen luovuttamisesta taas paketin vastaanottamiseen.