Yrityksestä

Varmasti me kaikki haluamme mahdollisimman sulavan ja mukavan arjen? Joskus ei vaadita paljon tavoitteiden saavuttamisessa ja me yritämme auttaa siinä.

Olemme erikoistuneet vuodesta 2012 alkaen litiumakullisiin lämpövaatteisiin, lämpöhanskoihin ja lämpöpohjallisiin. Yritystoiminta pitää meidät kiireisenä vuoden ympäri, koska organisoimme kaiken: suunnittelu, tuotekehitys, tuotanto, laaduntarkkailu aina tuotteiden myyntiin. Tavoitteemme on aina valita parhaat komponentit, joten elämme moton ”hyvä tuote myy itse itsensä” mukaan. Pidämme hinnat alhaisina ostamalla kaikki komponentit suurissa erissä hyvin valituilta tavarantoimittajilta, joiden kanssa olemme usein toimineet monia vuosia. Taataksemme parhaan mukavuuden ja laadun, me ja eri testitalot teemme säännöllisesti tiukan laaduntarkkailun tuotteillemme, ennen kuin ne lopulta päätyvät sinulle.

Asiakkaana sinä olet huomion keskipisteenä, jotta juuri SINÄ voit olla niin tyytyväinen kuin mahdollista, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos on jotain mitä pohdit. Toivomme, että tukemme luo mukavamman arjen, juuri sinulle!!

Olemme myös Facebook:issa ja Instagram:issa

Täällä löydät meidät: