Näin vaihdat tuotteesi (koon vaihto):

Tarjoamme 60 päivän vaihto-oikeuden normaalihintaisiin tuotteisiin. Alennettuun hintaan myytävät tavarat ovat vaihto-oikeus voimassa vain 14 päivää. Nämä ehdot koskevat myös yrityksiä ja viranomaisia. Vaihto-oikeus tarkoittaa, että voit palauttaa tuotteen ja valita toisen samanarvoisen tuotteen tilalle, jos tuotetta on saatavilla varastossa (Voit katsoa onko sitä myynnissä verkkokaupassa). Ennen tuotteen palauttamista sinun tulee varmistaa, että tuote on samassa kunnossa kuin fyysinen kauppa vaatisi sen olevan palauttaessa. Kun käytät palautus- tai vaihto-oikeutta, sinun EI tarvitse olla etukäteen yhteydessä asiakaspalveluun.

Suosittelemme vahvasti, että käytät paketista löytyvää paluurahtiseteliä, jotta voimme helposti seurata pakettia. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos et saanut paluurahtiseteliä. Tuotteen koon vaihtaminen ei maksa mitään, se on ilmaista.

Näin VAIHDAT tuotteesi (koon vaihto):

1. Kirjoita pakkausseteliin mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Lisää pakkausseteli pakettiin, vaihdettavan tuotteen kanssa. Koon vaihdon yhteydessä ei tarvitse palauttaa tuotteen mukana tulleita varusteita, esimerkiksi Laturi, paristot, laukku, manuaali, väripakkaukset jne niin että paketti on mahdollisimman pieni.
2. Käytä paluurahtiseteli, joka sinun olisi pitänyt saada tuotteen mukana tai jonka olet saanut asiakaspalvelusta. Liitä paluurahtiseteli pakettiin ja jätä lähetys Postnordin toimipisteeseen.
3. Ota suosiolla ylös Paketti-ID, joka on palautusrahtisetelissä, tai säästä kuitti, jotta voit itse seurata pakettia. Vaihto kestää noin 5-10 päivää lähetyksen luovuttamisesta taas paketin vastaanottamiseen.