Näin vaihdat tuotteesi (koon vaihto):

Vaihto-oikeutesi on voimassa 60 päivää, myös yrityksillä ja viranomaisilla. Vaihto-oikeus tarkoittaa, että voit palauttaa tuotteen ja valita toinen samanarvoinen tuote sen tilalle, jos sitä on saatavilla varastossa (Voit katsoa onko sitä myynnissä nettikaupassa). Ennen palautusta sinun tulee varmistaa, että tuote on samassa kunnossa kuin fyysinen kauppa vaatisi sen olevan palauttaessa. Kun käytät palautus- tai vaihto-oikeutta ei sinun täydy ottaa yhteyttä asiakaspalveluun etukäteen.

Suosittelemme vahvasti, että käytät paluurahtisetelin, jonka pitäisi tulla meiltä paketissasi. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun, jos et ole saanut ennakkoon maksettua palautusluetteloa ja lähetämme sinulle sen. Sitten voimme helposti seurata pakettia, kunnes se saapuu varastollemme. Koonvaihdon yhteydessä et maksa mitään, se on ilmaista.

Näin VAIHDAT tuotteesi (koon vaihto):

1. Kirjoita pakkausseteliin mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Lisää pakkausseteli pakettiin, vaihdettavan tuotteen kanssa. Koon vaihdon yhteydessä ei tarvitse palauttaa tuotteen mukana tulleita varusteita, esimerkiksi Laturi, paristot, laukku, manuaali, väripakkaukset jne niin että paketti on mahdollisimman pieni.
2. Käytä paluurahtiseteli, joka sinun olisi pitänyt saada tuotteen mukana tai jonka olet saanut asiakaspalvelusta. Liitä paluurahtiseteli pakettiin ja jätä lähetys Postnordin toimipisteeseen.
3. Ota suosiolla ylös Paketti-ID, joka on palautusrahtisetelissä, tai säästä kuitti, jotta voit itse seurata pakettia. Vaihto kestää noin 5-10 päivää lähetyksen luovuttamisesta taas paketin vastaanottamiseen.