Usein kysyttyä (FAQ)

o Kuinka peruutan ostokseni tai muutan tuotteeni kokoa?

Katso: Palautus- ja vaihto-oikeus

o Kuinka reklamoin tuotteesta?

Katso: Takuut ja palvelu

o Mistä löydän lähimmän jälleenmyyjän?

Lämpövaatteet ovat edelleen melko ”niche” ja uusi tuote markkinolla ja niitä myydään harvoin kivijallkamyymälöissä. Helpointa ja nopeinta on tilata tuotteet suoraan meiltä.

o Kuinka valitsen toisen toimitusosoitteen?

Kun olet kassalla voit valita välilehden: ”muut maksutavat”. Sen jälkeen kun olet valinnut maksutavan ja täyttänyt asikastiedot, voit poistaa valinnan ”toimita laskutusosoitteesen. Tämän jälkeen näkyviin tulee uusi kenttä, johon voit antaa toisen toimitusosoitteen.

o Onko minun tilaukseni mennyt läpi? 

Kyllä, jos olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos EI, kokeile tehdä tilauksesi uudelleen tai ota yhteyttä ASIAKASPALVELUUN

o Onko tuotetta varastossa? 

Kyllä, jos se on myytävänä verkkokaupassa. Jos varastosaldo menee nolliin, tulee siitä automaattinen ilmoitus: "loppu varasosta". Yleensä jokaiselle tuotteelle ilmoitetaan, koska se on jälleen saatavilla.

o Miksi jotkut tuotteet ovat pitkään looppuunmyytyjä? 

Suunnitellusta tuotannosta valmiiseen tuotteeseen kestää 4-6 kuukautta. Toisinaan kysyntä on suurempaa ja jäämme tuotannossa jälkeen. Pahimmassa tapauksessa joudut odottamaan useita kuukausia ennen kuin tuote on valmiina toimitukseen.

o Kuinka pitkä toimitusaika on?

Ennen klo 17:00 saapuneet tilaukset toimitetaan yleensä seuraavana arkipäivänä. Useinmiten ne ovat perillä seraavana arkipäivänä. Toisinaan meillä on paljon töitä, esimerkiksi viikonlopun jälkeen, jolloin toimitukset voivat kestää hieman pidempään. Harvoin voi kestää jopa 3-6 arkipävää ennen kuin tilaus on perillä.

o Miksi en voi soittaa asiakaspalveluun?

Haluamme aina tarjota edullisen hinnan lämpövaatteille. Asiakaspalvelun jatkuva päivystäminen noistaisi tuotteiden hintoja keskimäärin 10%. Tekstiviesteihin voi aina vastata oikea henklö, jolla on oikea osaaminen. Emme myöskään saa vastaanottaa puhelintilauksia maksupalveluntarjoajamme Klarnan ehtojen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostilla ja olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.

o Minkä kokoisia vaatteet ovat?

Useimmat ihmiset kokevat lämpövaatteet normaalin kokoisiksi. Pyrimme seuraamaan EU-standardia: SS-EN 13402-3:2017 vaatteille. Meillä on yleensä koko-opas, viimeinen tuotekuva – käytä sitä rohkeasti!

o Kuinka hyvin lämpövaatteet toimivat kylmää vastaan?

Se on hyvin yksilöllistä ja vaihtelee ihmisten välillä. Useimmat ihmiset ovat erittäin tyytyväisiä lämmitysjärjestelmän tuottamaan lämpöön. Turvallisuussyistä emme voi lisätä tehoa (lämpöä), joka niissä on tällä hetkellä. Tuotettu lämpö tarjoaa yleensä hyvän suojan kylmää vastaan. Voit kokeilla vaatteita, ja jos odotuksesi eivät täyty, voit palauttaa ne. Katso myös palautusehdot: PALAUTUS

o Mistä vaatteesta saan eniten lämpöä?

On parasta laskea kuinka paljon lämmitysjärjestelmä tuottaa energiaa kun se laitetaan päälle. Eli lasket sen tehon watteina (W). Katso allaoleva esimerkki:

Jos vaatteessa olevan akun jännite on 7,4 V ja virta 4000 mAh (4,0 Ah), niin tällöin akkuun "varastoidun energian" kokonaismäärä on: 7,4 V x 4,0 Ah ≈ 30, 0 Wh. Jos vaatetta käytetään maksimiteholla 3 tuntia, on keskimääräinen energiamäärä näin muunnettuna: 30,0 Wh / 3 h = 10,0 wattia (W).

Voit käyttää laskemaasi arvoa (teho) vertailussa muiden valmistajien kesken. Mitä korkeampi arvo, sitä parempi. Ilmoitamme tehon "Tekniset tiedot" välilehdellä.

o Mitkä lämpähanskat minun pitää valita?

Kaikissa lämpöhanskoissamme on pohjimmiltaan sama lämmitysjärjestelmä, ja melkein sama teho ja kapasiteetti. Kaikissa hanskoissa lämpökaapeli on samassa asennossa ja se kiertää sormien ja peukalon ympäri.

Paksuus/vuori on identtinen meidän ”paksuissa” lämpöhanskoissamme ja niissä on hyvä käytettävyys. Niillä saa hyvä ottettiin esimerkiksi ohjaksista ja hanskat kädessä pystyy ampumaan metsästysaseella. Ne ovat kestävät, tuulen- ja vedenpitävät. Haittapuolena on niiden heikompi hyötysuhde kuin meidän ”Superohuissa Lämpöhanskoissamme”, koska lämpökaapeli ei ole niin lähellä ihoa.

Meidän "Superohuissa Lämpöhanskoissamme" ei ole sisävuorta ja niitä käytetään yleensä tavallisten hanskojen alla. Voidaan eristää millä tahansa ulkohanskoilla, riippuen ulkolämpötilasta ja käyttötarpeesta - lukuisat valinnat/yhdistelmät ovat mahdollisia! Jos käytetään yhdessä ohuiden kangashanskojen kanssa, pystytään silti poimimaan nuppineula. Haittapuolena on, että joka kertaa joudutaan pukemaan/riisumaan kaksi paria hanskoja. Ne eivät ole myöskään yhjtä kestävät kuin meidän paksut lämpökäsineemme. Mutta, kun on hieman rauhallinen ja varovainen hanskoja pukiessa/riisuessa, tulevat ne keistämään pitkään.

o Valitsenko lämpöpohjalliset vai lämpösukat?

Se on pitkälti makuasia kummat valitaan. Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

+ Lämpöpohjalliset eristävät alhaalta tulevalta kylmyydeltä, kiitos niiden paksuuden. Niitä pidetään yleensä hieman lämpimimpinä ja sinulla ei tarvitse olla akkuja jakojen ympärillä.
- Lämpöpohjalliset korottavat kantapäätä noin 14 mm ja ja kohti varpaita 5 mm. Tämän vuoksi tilavista kengistä, joista saa pohjallisen irrotettua on etua. Mitä isommat jalat sinulla on sitä tärkeämmäksi tämä tulee.

+ Lämpösukat eivät ole paksummat kuin tavalliset sukat, jolloin niitä voidaan käyttää useimmissa kenkämalleissa. Voit myös tilata niihin lisäakkuja.
- Lämpösukissa ei ole samaa eristävää ominaisuutta alapuolella kuin lämpöpohjallisisssa ja ne voivat tästä syystä tuntua kylmemmiltä, huolimatta niiden korkeammasta tehosta.  

o Kestävätkö vaatteet hieman kulumista? 

Kyllä, lämpövaatteemme ovat kestäviä ja todettu hyviksi vuosien varrella. Kaikki komponentit valitaan erittäin huolellisesti ja ne tulevat tunnetuilta valmistajilta, joilla on hyvä maine. Teemme jatkuvaa laadunvalvontaa paikan päällä varmistaaksemme kaikkien komponenttien korkean laadun. Tarjoamme myös 1 vuoden TAKUUN tuotteillemme.

o Voiko lämpöhanskoja käyttää hevosurheilussa?

Ohjasten pitäminen hanskat kädessä ei pitäisi olla olla mikään isompi ongelma. Lämpöhanskojamme on käytetty hevosurheilussa useiden vuosien ajan ja suurin osa käyttäjistä on ollut tyytyväisiä. Pelkät ”Superohuet Lämpöhanskat” tulee suojata toisilla hanskoilla, esimerkiksi ratsastuskäsineillä. Ja hanskoja riisuessa ja pukiessa tulee olla varoivainen, koska tämä kuluttaa lämmitysjärjestelmää eniten.

o Voiko lämpövaatteita käyttää sukelluksessa?

Ei, emme suosittele tätä, koska emme ole testanneet tuotteitamme tähän käyttötarkoitukseen.

o Kestävätkö lämpövaatteet kosteutta? 

Kyllä, muuten niitä olisi vaikea käyttää lumessa ja loskassa. Jännite on niin matala, että mitään voisi tapahtua. Lämmitysjärjestelmä toimii normaalisti vaikka lämpövaatteet olisivat kastuneet. Ilmakuivaa ne käytön jälkeen, jotteivat kontaktit ala ruostumaan.

o Onko litiumakkujen käyttämisessä lämpövaatteissa jotain riskejä?

Ostamme akumme suurilta ja tunnetuilta valmistajilta. Laatu on ollut erinomainen ja meillä ei ole ollut yhtään ongelmaa vuosien varrella. Jos akkuja käytetään ohjeiden mukaan, niin mitään ei pitäisi tapahtua.

o Onko lämpövaatteiden käyttämisessä palovammariski?

Kyllä, riski on olemassa kaikissa markkinoilla olevissa lämpövaatteissa. Se, että riski toteutuu on erittäin epätodennäköistä. Jos niitä käytetään ohjeidenmukaisesti, kaikki menee hyvin. Tästä sytystä lämpövaatteita ei ole lapsille, koska he eivät välttämättä ymmärrä kuinka lämpötilaa pitäisi säätää itseään lämmitettäessä.

o Miksi akut pitää iroittaa kun lämpövaatteet, kun ne ovat ilman valvontaa? 

Lämpövaatteemme on suunnitelu pitämään sinut lämpimämä kylminä talvipäivinä. Jos ne kytkeytyisivät vahingossa päälle sisätiloissa, voisivat ne mahdollisesti lämmetä niin paljon, että sattuisi vahinko.